Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Wereldboom

De Wereldboom staat in het centrum van iedere spelwereld en is voor alle spelers bereikbaar. Het is hier dat het Transformatieritueel plaatsheeft.

Groei Wereldboom
Iedere keer dat een speler in een spelwereld Transformeert, komt er Miragie vrij die de Wereldboom energie geeft om te groeien. Indien afdoende spelers Transformeren zal de boom een level stijgen. Iedere keer wanneer dit gebeurt komen er nieuwe objecten vrij voor spelers om aan te schaffen. Om te zien welke objecten er bij het volgende level vrijkomen, klik je op de waterlelie aan de voet van de Wereldboom.
Hoe ver de Wereldboom is om een volgend level te bereiken kan je zien door middel van de runestenen die in de buurt van de boom staan. Des te meer runestenen oplichten, des te dichter is de Wereldboom bij een nieuw level.

Ranglijst Transformatie
Om te zien wie er Getransformeerd zijn klik je op de Wereldboom, waarna een pop-up verschijnt waarmee je een ranglijst kunt samenstellen:
1) Wie opgenomen dienen te worden in de ranglijst.
2) Het zoekresultaat. Jij zult als een oranje tekst weergegeven worden.
3) Zoeken naar een specifieke speler binnen de selectie. Het zoekresultaat verschijnt in de vorm van een oranje tekst.
4) Zoeken naar jouw positie binnen de selectie.
5) Zoeken naar de de eerste plaats binnen de ranglijst.

________________________
Laatste revisie: 20 mei 2013


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee