Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Zwarte lijst

De Zwarte lijst bevat spelers die jij negeert en kan gevonden worden in het Administratie menu.

Speler negeren
Om een speler toe te voegen aan de Zwarte lijst, klik je op de naam van de speler in de chat of op zijn personage; daarop opent zich een menu. Klik dan op de "Negeer speler" knop. Een andere optie is de "Toevoegen" knop in de Zwarte lijst. Hierna wordt de speler toegevoegd aan de lijst.

Zwarte lijst
Op de Zwarte lijst kun je een aantal gegevens inzien, zoals het aantal spelers die je negeert, de naam van de spelers, hun level en het dorp waar ze wonen (1). Een groen bolletje voor de naam betekent dat de speler online is (2). Je kunt hier ook spelers toevoegen aan de lijst (3).
Wanneer je klikt op een speler opent zich een klein menu met de volgende mogelijkheden:
(4) Bekijk het profiel van de speler.
(5) Verwijder de speler van de Zwarte lijst. Let op: dit kun je pas doen nadat de speler tenminste vijf dagen op de Zwarte lijst heeft gestaan.
(6) Sluit dit menu.

Gevolgen Zwarte lijst
Spelers op de Zwarte lijst zijn niet in staat om jou een privébericht te sturen, of om een Privéchat te starten. Tevens zie jij deze spelers niet in de publieke chatrooms, maar zij kunnen jou wel zien chatten. Daarnaast worden hun aanbiedingen niet meer zichtbaar op de Markt, waardoor je niet meer met hen kunt handelen.
Ben jij zelf op een Zwarte lijst terecht gekomen, dan is daar niets aan te doen, aangezien het iedere speler vrij staat om iemand te negeren.
Moderatoren kunnen niet genegeerd worden vanwege de taken die zij in het spel hebben.

________________________
Laatste revisie: 1 juni 2013


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee