Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Vakantie modus

Is er een Vakantie modus?
Dat is er inderdaad. Dit kun je vinden in je profiel informatie bij het tabje 'Neem vakantie', 1. Je hebt de optie om je account in Vakantie modus te zetten voor een minimale lengte van 1 dag als je nog genoeg dagen over hebt, 2.

holidaymode
Vakantie modus menu

Wat doet de Vakantie modus?
De Vakantie modus “bevriest” je account. Gedurende de lengte van je gekozen vakantie zal het je beschermen tegen automatische inactiviteits acties en bevriest het, het spel voor de gekozen periode. Je planten zullen niet groeien, de aflooptijd van je feeën en PLUS opties zullen pauzeren en je Magische Cirkel zal geen Mana genereren.

Kan ik de Vakantie modus anuleren?
Ja, dat kan. Log in op je account en vervolgens krijg je de optie om de vervroegde beëindiging van de Vakantie modus te bevestigen of log weer uit om de Vakantie modus verder te laten gaan.

Kan je zien of een medespeler in Vakantie modus is?
Nee, je kan niet zien of een medespeler in Vakantie modus is. We zullen altijd adviseren om je mede dorpsgenoten op de hoogte te stellen van je Vakantie modus, maar uiteindelijk is het aan de speler zelf om te beslissen of hij/zij dit kenbaar maakt of niet.


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee