Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Dagelijkse Questies

Dagelijkse Questies kunnen worden gedaan door spelers die tenminste level 12 hebben bereikt en in Emma's Heksenwinkeltje de Alchemieset hebben aangeschaft.
Om de Questie te kunnen doen, klik je op jouw Magisch Laboratorium en dan op de perkamentrol die aan de deur hangt.

Perkamentrol

 

Soorten Quests?
Bij elke nieuwe dag is er een dagelijkse Alchemie Quest beschikbaar. Deze Quest verschilt niet van de normale Quests, je krijgt alleen meer Ervaringspunten en Miragie. Soms krijg je een Gouden Alchemie Quest, hierbij ontvang je ook nog een speciaal laboratorium als beloning, 1. Je kunt een extra dagelijkse Alchemie Quest kopen en vervolgens oplossen door gebruik te maken van de Premiumfunctie, 2. Let er op dat je geen Quests kunt opsparen, je zult ze één voor één moeten oplossen.

Elke dag kan je een dagelijkse Quest vervullen

 

 

Hoe moet ik deze Quests vervullen?
In het Heksenwinkeltje kan je een Alchemie set kopen en glazen flacons. Je hebt één Alchemie set nodig en per quest één glazen flacon. Per Quest worden er één tot drie verschillende planten als ingrediënt gevraagd. Daarnaast heb je een beetje Mana nodig als toverstof.

Experiment

Aan de linkerkant zie je de benodigdheden en eisen van je Recept, 1. Aan de rechterkant zie je de magische opstelling die je nog moet maken, 4. Kijk goed welke ingrediënten met elkaar verbonden moeten worden en welke benodigdheden juist niet. Alle glazen buizen moeten gebruikt worden, en ze mogen niet in het niets eindigen anders krijg je lekkage.

Heb je de Quest opgelost dan worden de gebruikte ingrediënten, 2, omgezet in Miragie,3. Miragie gebruik je voor de Magische Transformatie bij de Wereldboom. Daarnaast ontvang je ook Ervaringspunten.


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee