Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Drakenrace

Door op de Drakengrot te klikken kom je in het onderstaand menu terecht. Bij menu 1 kom je terecht bij de verzorging van je Draak zoals hem voeren, laten rusten enz. Ook kun je hier het aantal Plantenfeëen zien en je Drakenbonus. Bij menu  2 kun je de Drakengrot upgraden. Bij menu 3 kun je jouw Draak trainen door middel van een oefenrace. En bij menu 4 kun je jouw Draak laten racen. Bovenin het menu, 5, kun je zien wat de voortgang is tot een hoger level voor je Draak en hoeveel energie hij bezit.

Hieronder het menu van de Verzorging. Bij 1 zie je het energiepeil van je Draak en kun je hem verzorgen zodat hij weer op volle kracht kan vliegen. Bij 2 kun je de Draak het gewenste aantal blikjes voer geven. Bij 3 en 4 zie je wat voor bonus jouw Draak geeft in de vorm van Plantenfeëen en Verdampingstijd.

Hieronder het menu om je Draak mee te laten doen aan een oefenrace. Punt 1 geeft de startpositie van je Draak weer. Punt 2 is een zogeheten 'Knooppunt' weergegeven. Je Draak vliegt van knooppunt naar knooppunt. Je kunt er zelf voor kiezen om één of twee knooppunten over te slaan afhankelijk van het energiepeil van jouw Draak. Bij 3 zie je de overgang van een zone. In totaal zijn er vier verschillende zones. Bij punt 4 is de finish van de race. Aan de rechterzijde, 5, zie je de ranglijst en de posities van je tegenstanders. Je kunt deze lijst ten alle tijde verversen, maar meerdere malen verversen kost Robijnen. 

Je kunt zelf Drakenraces starten door gebruik te maken van de knop 'Drakenrace' in het menu van de Drakengrot. Je zult eerst een overzicht zien met alle races die er op dit moment zijn. Onderaan kun je een bepaalde selectie kiezen. Wil je zelf een race maken dan kan dit door gebruik te maken van de knop rechtsonder in het overzicht. Je komt dan terecht in onderstaand menu.

Bij 1 zie je de details van de race die je wilt gaan creëeren. Kies een startdatum en tijd en ook de omgeving van je race. De omgeving heeft overigens geen invloed op de race. Hier kun je ook een keus maken uit welke Draken wel en niet mee mogen doen door een bepaald level in te stellen. Draken met een hoger level hebben meer energie en kunnen dus langere stukken achtereen vliegen. Als ze moeten rusten duurt het wel langer voordat ze weer verder kunnen vliegen.

Je hebt de keuze uit drie verschillende Racetypes, 2. Een race voor je vrienden of dorpsgenoten. Of je kunt specifieke personen uitnodigen als je in het bezit bent van een PLUS-account. Een Drakenrace is het meest gangbare type.

Naast verschillende types heb je ook nog een verschil in Racemodus, 3. Bij een snelle race is het noodzakelijk om snel te reageren binnen een paar seconden. Deze race is ook na een paar minuten afgelopen. Een mediumrace duurt over het algemeen zo'n 10 minuten en vraagt iets minder snel om een reactie. Bij de langzame race kun je rustig een half uur de tijd nemen om te reageren en deze race duurt ook meerdere uren. De racemodus is van invloed op de schatten die jouw Draak onderweg tegenkomt. Hoe langer de race duurt hoe waardevoller de beloningen zullen zijn.

Heb jij je perfecte race bedacht druk dan op 'Creëer'. Je bent dan terug in het overzicht en je kunt eventueel je race nog aanpassen of zelfs geheel verwijderen.

Je kunt een race niet halverwege stoppen, tenzij er meer dan één tegenstander overblijft. Ben je samen een race aangegaan zul je die volledig moeten uitspelen. Vroegtijdig opgeven kan in dit geval dus niet. Het maximum aantal deelnemers voor een race is zeven.

LET OP: Als je in een drakenrace zit kun je niet transformeren.


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee