Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Wat zijn Magische Paddenstoelen?

In jouw dorp zijn Magische Paddenstoelen te vinden in diverse kleuren en formaten, die je kunt plukken en opbergen om te gebruiken voor recepten. Paddenstoelen zijn alleen in jouw dorp te vinden en elke dorpeling ziet alleen zijn eigen Paddenstoelen: iemand anders kan ze dus niet voor jouw neus wegkapen.

Er zijn vier verschillende soorten Paddenstoelen:

  • Gouden paddenstoelen (geel) - leveren Goud op
  • Manapaddenstoelen (blauw) - leveren Mana op
  • Ervaringspaddenstoelen (oranje) - leveren Ervaringspunten op
  • Zaadpaddenstoelen (groen) - leveren zaden van de Staarzwam op

Paddenstoelen plukken
Paddenstoelen verschijnen de hele dag door en kennen drie groeistadia: klein, medium en groot. In alle drie stadia kun je ze plukken, maar de grote Paddenstoelen leveren het meeste op. Wacht je te lang met plukken, dan verdwijnen ze weer.
Om een Paddenstoel te plukken, hoef je er alleen maar op te klikken. Je ontvangt direct de beloning en de Paddenstoelen worden opgeslagen in de Paddenstoelentas.

Zeldzame Paddenstoelen                                                                                                Met het vinden van een van de nieuwe zeldzame paddestoelen verdien je meerdere bruikbare middelen tegelijk. Door ze te verzamelen in het mandje der zeldzaamheid (rechts naast je paddestoelentas) zal het je nog veel meer opleveren.

_______________________
Laatste revisie: 2 juni 2013


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee