Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Gebouw upgraden

Rondom jouw veld staan vier gebouwen, te weten het Pakhuis, de Drakengrot, de Magische Cirkel en het Magisch Laboratorium, die jij kunt upgraden.

Om dit te doen, klik je op het gebouw. Bij (1) zie je een aantal gegevens, zoals de kosten en baten van de upgrade. Zo zal in onderstaand voorbeeld de opslagcapaciteit van jouw Pakhuis worden verhoogd, zodat je meer planten kunt opsparen.
Om aan te vangen met de upgrade, klik je op de knop (2). Zodra je dit bevestigt, zie je de bouwtijd van de upgrade. Het is echter mogelijk de upgrade onmiddellijk te voltooien. Hiervoor zul je echter een kleine bijdrage aan de Hoge Raad der Magiërs moeten leveren in de vorm van Robijnen.
Je kunt slechts één gebouw tegelijk upgraden tenzij je een Zilver/Goud account bezit, welke jou in staat stelt 2 gebouwen tegelijk te upgraden. 

Annuleer upgrade
Je bent in staat de upgrade van een gebouw op elk gewenst moment te annuleren, mits de bouwtijd nog niet verstreken is. Je zult dan de bouwkosten volledig vergoed krijgen.

________________________
Laatste revisie: 18 mei 2013


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee