Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Drakengrot

De Drakengrot is de woning van jouw Draak. Wanneer je begint met spelen en na iedere Transformatie dien je de Drakengrot (opnieuw) te bouwen op een bouwplaats naast jouw veld.

Drakengrot upgraden
Het level dat jouw Draak kan bereiken hangt af van het level van de Drakengrot. Het is daarom van belang tijdig de grot te upgraden.
Het maximale level dat de Drakengrot kan bereiken voor de Transformatie is 8; spelers die zijn getransformeerd kunnen de Drakengrot upgraden naar level 9. Hoogste Level van de draak is voor dat je getransformeerd bent Level 25. Na transformatie is dit Level 27.

Door op de Drakengrot te klikken kom je in het onderstaand menu terecht. Bij menu 1 kom je terecht bij de verzorging van je Draak zoals hem voeren, laten rusten enz. Ook kun je hier het aantal Plantenfeëen zien en je Drakenbonus. Bij menu  2 kun je de Drakengrot upgraden. Bij menu 3 kun je jouw Draak trainen door middel van een oefenrace. En bij menu 4 kun je jouw Draak laten racen. Bovenin het menu, 5, kun je zien wat de voortgang is tot een hoger level voor je Draak en hoeveel energie hij bezit.

drakengrot

 

________________________
Laatste revisie: 18 mei 2013


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee