Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Magisch Laboratorium

Het Magisch Laboratorium stelt spelers in staat deel te nemen aan Dagelijkse Questies en Recepten. Door deze dagelijkse questen en recepten te doen kan je extra miragiepunten en ervaringspunten vekrijgen.Daarnaast kun je items kopen en winnen die je in het Lab kunt plaatsen. Deze items leveren jou extra Mana, Ervaring en geoogste planten op.
Wanneer je begint met spelen en na iedere Transformatie dien je het Magisch Laboratorium (opnieuw) te bouwen op een bouwplaats naast jouw veld.

Magisch Laboratorium upgraden
Het maximale level dat het Magisch Laboratorium kan bereiken voor de Transformatie is 25; spelers die zijn getransformeerd kunnen het Laboratorium upgraden naar level 28.

Laboratoriumobjecten
Wanneer het Magisch Laboratorium een level is gestegen zijn er soms nieuwe Laboratoriumobjecten te koop in Emma's Heksenwinkeltje. Daarnaast is het mogelijk om exclusieve Laboratoriumobjecten we winnen bij het Rad van Fortuin, de Tent van de Gevorderde Magie, het Kraslotenkraampje en met Dagelijkse Gouden Questies.
Om de bonus die deze objecten opleveren van kracht te laten worden, dien je ze te plaatsen in jouw Laboratorium:
(1) De Inventaris waar al jouw Laboratoriumobjecten zijn opgeslagen die je niet gebruikt.
(2) De bonus die jouw huidige Laboratoriumobjecten genereren.

________________________
Laatste revisie: 18 mei 2013


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee