Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Oogstrace

De Oogstrace is een competitie tussen dorpen waarbij men tracht, door het storten van een minimum aantal planten, een hoeveelheid Goud voor het eigen dorp binnen te slepen.

Competitie
Om een Oogstrace te doen klik je allereerst op het Dorpshoofd. Daarna krijg je een overzicht te zien met drie tabbladen: alle lopende competities, de competities waar jouw dorp aan deelneemt en de beëindigde competities (1). In onderstaande lijst kun je dan zoeken naar een Oogstrace die jou aanspreekt (2).
Om een Oogstrace op te starten hoef je alleen maar planten te doneren (3) en op de "Neem deel" knop te drukken (4). Planten die je doneert leveren jou per stuk 15% van de zaadprijs op. De hoeveelheid planten die jouw dorp heeft gestort en het Goud dat je per inwoner verdient wordt weergegeven bij (5).
Een Oogstrace heeft een einddatum en -tijdstip, waarna de competitie afgelopen is. Alleen de vijf dorpen die de meeste planten hebben gestort krijgen daar een beloning voor in de vorm van Goud per inwoners (5).

Samenwerking
Meedoen aan een Oogstrace is het meest effectief wanneer het hele dorp meehelpt met verbouwen van planten. Probeer daarom gezamenlijk competities te kiezen en taken te verdelen om de winst te maximaliseren.

________________________
Laatste revisie: 18 juni 2013


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee