Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Dorpshoofd

Het Dorpshoofd vind je links van de Dorpsboom. Door met het Dorpshoofd te praten, kun je op de hoogte blijven van de huidige competities  en je kunt hieraan deelnemen. Competities zijn tijdgebonden opdrachten die het dorp gezamenlijk kan uitvoeren, met als doel het winnen van een bepaald aantal Goud voor alle inwoners van het dorp (oftewel spelers).

Het overzicht is verdeeld in drie tabbladen, 1, blad één geeft een overzicht weer van alle lopende competities. Tabblad twee geeft de competities weer waar jouw dorp aan deelneemt. Let wel deze verdwijnt dan uit het algemene overzicht bij het eerste tabblad. Het derde tabblad vertelt je welke competities allemaal al zijn afgelopen en welk dorp de winnaar was.

Er zijn twee soorten competities: De ‘Grote bestelling’ (2) en de ‘Oogst-race’ (3):

Een Grote bestelling zal er uitzien als volgend voorbeeld:

Duur: Tot dat er een dorp is die 100% geleverd is.
Opdracht: Bezorg 1000 Wortelen & 1000 Pompoenen
Prijs:
1000 Goud voor De winnaar (dorp wat als eerste de bestelling op 100% heeft gebracht)

Oogstrace zal er uitzien als volgend voorbeeld:                                                            Duur: Deze competitie eindigt op 02-04-2014 om 16:45                                                        Opdracht: zoveel mogelijk paardestaarten.                                                                            Prijs: 20.000 goud voor degene met het meeste aantal                                                     

Nadat je op het Dorpshoofd geklikt hebt, opent een venster waar je een overzicht ziet van alle huidige en afgelopen competities. Wanneer je op een competitie klikt die op dit moment actief is, zie je aan de rechterkant wat er nodig is om de competitie te voltooien, 4. Je kunt deelnemen aan de competitie door eenvoudigweg planten toe te voegen en op de knop ‘Neem deel’ te klikken, vergelijkbaar met wanneer je iets koopt of verkoopt in het Heksenwinkeltje. Wanneer je op ‘Neem deel’ klikt, wordt het aantal door jou opgegeven planten direct verzonden vanuit jouw Pakhuis, 5.

Als je deelneemt aan een competitie, wordt je deelname beloond met een kleine hoeveelheid Goud.


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee