Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Grote Bestelling

De Grote Bestelling is een competitie tussen dorpen waarbij er een grote hoeveelheid planten gedoneerd moet worden. Het is een handige manier om als dorp aan grote hoeveelheden Goud te komen.

Competitie
Om een Grote Bestelling te doen klik je allereerst op het Dorpshoofd. Daarna krijg je een overzicht te zien met drie tabbladen: alle lopende competities, de competities waar jouw dorp aan deelneemt en de beëindigde competities (1). In onderstaande lijst kun je dan zoeken naar een Grote Bestelling die jou aanspreekt (2).
Om een Grote Bestelling op te starten hoef je alleen maar planten te doneren (3) en op de "Neem deel" knop te drukken (4). Planten die je doneert leveren jou per stuk 15% van de zaadprijs op. De voortgang van jouw dorp en het Goud dat je per inwoner verdient wordt weergegeven bij (5).
Wanneer een dorp alle benodigde planten heeft gestort is de competitie afgelopen. Alleen de vijf dorpen die de meeste planten hebben gestort krijgen daar een beloning voor in de vorm van Goud per inwoners (5).

Samenwerking
Meedoen aan een Grote Bestelling is het meest effectief wanneer het hele dorp meehelpt met verbouwen van planten. Probeer daarom gezamenlijk competities te kiezen en taken te verdelen om de winst te maximaliseren.
Verder is het van belang om te realiseren dat het voor het percentage gestortte planten niet uitmaakt of er goedkope, kortgroeiende planten worden gestort of dure, langgroeiende planten.

________________________
Laatste revisie: 18 juni 2013


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee