Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Questie

Een Questie is een Niet-Speler Personage (NSP) handelaar die bij je veld staat en geoogste goederen van je wil kopen. Elke 5 uur komt er een Questie naar je veld totdat er maximaal 5 tegelijk staan. Extra Questies kun je roepen door de bel bij je veld te luiden.

Wat moet ik doen?
Klik op de Questie en er verschijnt een venster waarin het aanbod getoond wordt. Als je nog niet de mogelijkheid hebt om de wensen te vervullen (omdat je nog niet voldoende planten op voorraad hebt), zullen de nog ontbrekende planten in het rood weergegeven worden. Vervul je de wensen van de Questie zonder het gebruik van Mana dan zul je ook Miragie ontvangen naast Goud. Onderin het venster vind je drie knoppen, welke je de volgende mogelijkheden geven:

Weiger:
Stuur de Questie weg omdat je niet tevreden bent over het aanbod

Later:
Sluit het venster

Lever: Accepteer het aanbod van de Questie


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee