Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Wat zijn prestaties en waar worden ze weergegeven?

Prestaties zijn kleine prijzen die je kunt winnen wanneer je aan bepaalde voorwaarden hebt voldaan. Deze worden gegeven voor verschillende onderdelen, zoals voor planten, spreuken of voorwerpen.

Je prestaties zijn zichtbaar voor andere spelers zodra het profiel venster geopend wordt. Een profiel kan geopend worden op de volgende manieren:

  • Door op je woning te klikken of op de woning van een andere speler te klikken
  • Door op de naam van een speler te klikken in de ranglijst
  • Door gebruik te maken van de knop ‘Profiel’ op de menubalk onderin het scherm en vervolgens op ‘Edit personage’ te klikken (dit werkt alleen voor je eigen profiel)

De voorwaarden welke gesteld worden om een bepaalde prestatie te behalen, kun je zien door je muis op het corresponderende icoontje te houden. De status kun je rechts onderin het scherm volgen.

Prestaties


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee