Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Recepten

Wat zijn Alchemie Quests.
Vanaf level 12 kan je dagelijks Alchemie Quests vervullen in je Magisch Laboratorium.Ga je Magische Laboratorium binnen, daar zie je op de deur  een perkamentrol hangen. Als je hierop klikt dan kom je bij je experimentele opstelling terecht zodra je een Alchemie set hebt gekocht.

Perkamentrol

Hoe moet ik deze Quests vervullen?
In het Heksenwinkeltje kan je een Alchemie set kopen en glazen flacons. Je hebt één Alchemie set nodig en per quest één glazen flacon. Per Quest worden er één tot drie verschillende planten als ingrediënt gevraagd. Daarnaast heb je een beetje Mana nodig als toverstof.

Experiment

Aan de linkerkant zie je de benodigdheden en eisen van je Recept, 1. Aan de rechterkant zie je de magische opstelling die je nog moet maken, 4. Kijk goed welke ingrediënten met elkaar verbonden moeten worden en welke benodigdheden juist niet. Alle glazen buizen moeten gebruikt worden, en ze mogen niet in het niets eindigen anders krijg je lekkage.

Heb je de Quest opgelost dan worden de gebruikte ingrediënten, 2, omgezet in Miragie,3. Miragie gebruik je voor de Magische Transformatie bij de Wereldboom. Daarnaast ontvang je ook Ervaringspunten.

Soorten Quests?
Bij elke nieuwe dag is er een dagelijkse Alchemie Quest beschikbaar. Deze Quest verschilt niet van de normale Quests, je krijgt alleen meer Ervaringspunten en Miragie. Soms krijg je een Gouden Alchemie Quest, hierbij ontvang je ook nog een speciaal laboratorium als beloning, 1. Je kunt een extra dagelijkse Alchemie Quest kopen en vervolgens oplossen door gebruik te maken van de Premiumfunctie, 2. Let er op dat je geen Quests kunt opsparen, je zult ze één voor één moeten oplossen.

Elke dag kan je een dagelijkse Quest vervullen en de Quests in een speciale categorie, categorie A tot en met E. A is van een makkelijk niveau en E de moeilijkste. Elke categorie bestaat uit 10 Recepten. Als je alle 10 Recepten uit één categorie hebt vervult mag je een trofee uitkiezen. Het materiaal van de trofee hangt af van de categorie die je hebt uitgespeelt.

Onderzoeken.
Om een volgende categorie vrij te spelen kan je via onderzoek planten doneren, 1, om zo onderzoek te doen naar een hogere categorie. De manier van planten doneren komt overeen met het systeem van een Grote bestelling. Dit hoeft dus niet in één keer te gebeuren zoals je bij de Toveracademie moet doen om een spreuk te leren. De voortgang van je onderzoek kan je zien bij het reageerbuisje, 2.

Onderzoek


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee