Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Waar kan ik mijn profiel informatie vinden?

Er zijn twee mogelijkheden om toegang te krijgen tot je profiel informatie, je kunt op ‘Profiel’ klikken en vervolgens op ‘Pas personage aan’, of je klikt op je woonhuis.

Het profiel gebied is onderverdeeld in drie categorieën:
Openbare ruimte: Alle informatie die hier is weergegeven kan bekeken worden door alle andere spelers.

Prive-gebied: Hier kun je het geslacht van je personage en zelfs de klasse (door middel van het betalen van 300 Robijnen) aanpassen. Hier kun je ook vrienden uitnodigen voor het spel.

Profiel informatie, 1:
Hier kun je de naam van je personage opgeven, als ook die van je Draak. Tevens kan je je wachtwoord aanpassen, 2, en de privé instellingen van je profiel informatie (als je dit zichtbaar wilt maken of juist niet, 3, gebruik de knoppen op deze pagina daarvoor). De optie om je account eventueel te verwijderen kun je ook hier vinden, 4.


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee