Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Zegel Der Rendement

Zegel der rendement 

Zegel der rendement  Het Zegel der Rendement is ingevoerd om de gewassen (mana, xp) te verdubbelen. Maar het kan alleen op gewassen die minder dan 10% van hun groeitijd hebben.                          Echter deze voordelen hebben een prijs. De speler moet de gewassen oogsten binnen een periode van een 1 na de volledige groei van de plant. Als de speler niet tijdig oogst zal het gewas verdorren. Dit kan ongedaan gemaakt worden door de herleven spreuk te gebruiken (dit kost echter robijntjes). Je kan de spreuk voor het eerst leren op niveau 20 en later nog bijwerken op niveau's 30,40,50,60,70,80,85,90 en 95.


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee