Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

- Spreuken leren en gebruiken

Spreuken leren
Sommige spreuken beheers je vanaf het moment dat je begint met spelen, andere spreuken kun je leren in de Toveracademie in de stad of winnen.

Spreuken gebruiken
Onderaan het scherm staat het spreukenboek met verschillende categoriën. Klik op één van deze icoontjes, selecteer de spreuk die jij wilt gebruiken en klik vervolgens op het doel - bijvoorbeeld jouw veld, het poppetje van een andere speler of een woning.

[invoegen plaatje spreukenbalk]

In vrijwel alle gevallen kost het uitspreken van een spreuk Mana, daarnaast worden in sommige gevallen ook Robijnen gevraagd. Om te weten wat je exact dient te betalen, plaats jij de cursor op de Spreuk. Vervolgens krijg je de beschikbare informatie te zien.

_______________________
Laatste revisie: 2 juni 2013


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee