Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

... mijn huidige level?

Er zijn 3 manieren om er achter te komen wat je huidige level is:

  • Links onderin de menubalk
  • In de informatie van je woning
  • In je Profiel

1. Menubalk
Je kunt je huidige level vinden in de menubalk onderin, helemaal aan de linkerkant, links van je voortgangsbalk. De voortgangsbalk laat je zien hoe ver je nog verwijderd bent van je volgende level. Ga er met je muis overheen voor een detail overzicht.

2. Woning informatie
Als je je muis op jouw woning of op de woning van een andere speler houdt, is het mogelijk het level te zien. Het level van je woning is gekoppeld aan het level van je personage.

3. In je Profiel
Het is ook mogelijk om je level in je profiel te zien. Je kunt bij je Profiel komen door op je Woning te klikken of door onderin de menubalk te gaan naar ‘Profiel’ en vervolgens ‘Edit personage’.

profiel


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee