Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Dorpsboom

In het midden van ieder dorp staat de Dorpsboom. Wanneer het dorp ontstaat is de Dorpsboom slechts een kleine zaailing, maar met een beetje verzorging kan hij uitgroeien tot een glorieuze boom.

Om de Dorpsboom te laten groeien heeft deze water nodig. De boom kan iedere twee uur verzorgd worden, hetgeen zichtbaar is op het Mededelingenbord. Iedere inwoner die online is, kan deze taak op zich nemen door te klikken op de Dorpsboom: dit opent de verzorgingskalender.

Verzorgingskalender
1) Het level van de Dorpsboom en hoeveel Ervaringspunten er nog nodig zijn om de Boom een level te laten stijgen.
2) Klik op deze knop om de Dorpsboom van water te voorzien; dit is iedere twee uren mogelijk.
3) De hoeveelheid zorgpunten die de Dorpsboom ontvangt wanneer deze verzorgd wordt. Wanneer de boom iedere twee uren water krijgt zullen deze punten toenemen van 1 tot een maximum van 30. Krijgt de Dorpsboom geen of te laat water, dan zullen de punten afnemen. Zorgpunten kun je direct tot hun maximum herstellen door Robijnen te spenderen en te drukken op de Gebruik Robijnen knop (4).
5) Wanneer de Dorpsboom water krijgt ontvangt iedere dorpsbewoner, online of niet, een hoeveelheid Mana en Ervaring. De specifieke hoeveelheid die je ontvangt hangt af van a) het level van de Dorpsboom, b) het level van jouw personage en c) de hoeveelheid zorgpunten die de Dorpsboom ontvangt.
6) Hier kun je zien welke spelers de Dorpsboom hebben verzorgd en hoe vaak. Iedere week krijgen de spelers die de Dorpsboom het meest hebben verzorgd extra Ervaring.
7) Hier is te zien welke speler als laatste de Dorpsboom heeft verzorgd en (eventueel) wanneer er weer water kan worden gegeven.
8) Wanneer de spreuk Verzorging Dorpsboom actief is verschijnt deze afbeelding: de Dorpsboom bekomt dan voor bepaalde tijd het aantal zorgpunten x3.

Je kunt ook je dorpsboom omtoveren in verschillende bomen deze kan je vinden in de spreukengroep dorpsboomdecoratie in je magische toolbox onderin je balk.
Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee