Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Jouw huisdraak

Aan het begin van het spel ontvang je een Draken-ei. Om het uit te laten komen, moet je de Drakengrot op level 1 bouwen. De nieuw uitgekomen Draak kan door jou groot gebracht worden en je kunt hem een naam geven. Deze krijg je te zien als je je muis op de Draak houdt en je kunt het te allen tijden bewerken in je Profielinformatie.

Het opgroeien van je Draak (upgraden) bereik je door de Draak te voeren met Drakenvoer. Dit kun je met Goud kopen in het Heksenwinkeltje in de stad, je kunt het winnen bij het Rad van Fortuin en bij de Tent van Gevorderde Magie en maken bij je paddestoelentas met paddestoelen.

Wanneer je Draak opgroeit, wordt de Drakengrot te klein en dien je deze te upgraden. Wanneer je Draak de maximale grootte bereikt heeft voor het leven van je Drakengrot, kun je de Draak niet meer voeren totdat je de Drakengrot geupgraded hebt.


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee