Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Welke middelen zijn er?

Er zijn drie soorten middelen in het spel:

Goud
Goud is de munteenheid van de spelwereld. Je gebruikt het zowel om te handelen met andere spelers en NSP’s, als voor het upgraden van je gebouwen, het kopen van magische ingrediënten en decoratie artikelen voor je tuin. Het wordt ook gebruikt voor de bouw van je Laboratorium en op de Toveracademie voor het leren van nieuwe Spreuken.

Mana
Aan het begin ontvang je direct al een voorraad Mana, die je kunt gebruiken om Spreuken uit te spreken. Mana wordt heel langzaam gegenereerd. Om de productie van Mana te verhogen, moet je je Magische Cirkel upgraden. De hoeveelheid gegenereerde Mana per uur neemt bij elke upgrade van je Magische Cirkel toe. 

Robijnen
Robijnen zijn de Premium munteenheid in het spel. Je kunt ze kopen met echt geld. Robijnen zijn noodzakelijk om bepaalde functies en Spreuken uit te kunnen voeren, zoals bijvoorbeeld ‘Nu voltooien’ bij het upgraden van een gebouw.

.


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee