Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Waar kan ik de Djinni vinden?

De tutorial Djinni geeft je Quests welke je uit moet voeren om de tutorial te voltooien. Hij begroet je met je eerst opdracht links onderin het scherm, direct nadat je voor de eerste keer inlogt. 

Djinni

Lees de Quest aandachtig. Aan het eind van de tekst vind je de opdracht die voltooid moet worden wat meer gedetailleerd. De verschillende beloningen in Goud, Mana, Robijnen en Ervaringspunten wordt onderaan aangegegven.

Als je de Quest gelezen hebt, kun je de Djinni minimaliseren door er eenvoudigweg op te klikken. Als de Djinni geminimaliseerd is, heb je meer ruimte op je scherm.

Djnni knop

Om de tutorial Djinni weer te vergroten en de tekst van de Quest opnieuw te lezen, klik je op het blauwe symbool in de linker beneden hoek.

Nadat je de tutorial afgerond hebt, zal Djinni je nu verder aanbiedingen geven gebasseerd op jouw nog incomplete prestaties.


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee