Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Verhuizen

Soms heb je een reden om te verhuizen naar een ander dorp of vallei. Bijvoorbeeld als al je vrienden in een ander dorp of vallei wonen en je graag samen wilt spelen, of misschien zijn je dorpsgenoten een stuk verder in het spel en speel jij liever samen met mensen van je eigen level.

 

Om te verhuizen, klik op je ‘Profiel’ aan de linker onderkant van je scherm (het gezicht van je gekozen karakter), en kies dan voor ‘Verhuis’. Vervolgens zul je dit scherm zien.

Als je een bepaald dorp in gedachten hebt, type dan direct de naam in bij 1. en klik dan op ‘Zoek’. Als je geen specifiek dorp in gedachten hebt, dan kan je bij   2. een dorp zoeken door gebruik te maken van een aantal opties, zo kan je het juiste dorp zoeken. De resultaten zullen zichtbaar zijn aan de rechterkant. 3. Je hebt ook de keus om een dorp te selecteren van een van de spelers in je vriendenlijst, of om een willekeurig dorp te kiezen.

Het is alleen mogelijk om te verhuizen naar een ander dorp als er nog een plek vrij is. Wil je naar een andere vallei verhuizen dan moet je aan het vastgestelde spelerslevel die de dorpsoudste gezet heeft voldoen. Zodra je een dorp hebt geselecteerd om naar toe te verhuizen zal er informatie beschikbaar zijn aan de linkerkant van dit scherm, zo kan je zien welk level nodig is om te verhuizen naar dit dorp. Als je dit level nog niet hebt behaald dan kan je nog niet verhuizen en zal er een error verschijnen.

Als je blij bent met je nieuwe dorp, klik op ‘Verhuis’ rechts onderin. Houd er rekening mee dat verhuizen onomkeerbaar is.

Detail: Je kan niet verhuizen naar alle dorpen of valleien. Sommige dorpen hebben een minimum level dat is toegevoegd door de Dorpsoudste, anderen zijn beperkt door het feit dat hun Vallei level te hoog is. Voor meer informatie hierover kijk dan bij “Wat is het Vallei level?”.

Belangrijk: Je verliest geen planten of voortgang in het spel tijdens het verhuizen. Je mag maximaal één keer per 24 uur gratis verhuizen, vaker verhuizen kost Robijnen.


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee