Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Pakhuis

Je planten worden opgeslagen in jouw Pakhuis. Wanneer je begint met spelen en na iedere Transformatie begin je al met het Pakhuis naast jouw veld.

Pakhuis upgraden
Hoe groter jouw Pakhuis is, des te meer planten je kunt opslaan. De voortgangsbalk in het Pakhuis en de getallen links daarvan laten je zien hoe vol jouw Pakhuis op dit moment is.

Wanneer je geen ruimte in jouw Pakhuis meer hebt zullen alle planten die je koopt, oogst of wint verloren gaan. Het is daarom van belang tijdig het Pakhuis te upgraden.
Het maximale level dat het Pakhuis kan bereiken voor de Transformatie is 100; spelers die zijn getransformeerd kunnen het Pakhuis upgraden naar level 110.

________________________
Laatste revisie: 19 mei 2013


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee