Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Magische Cirkel

De Magische Cirkel produceert Mana, wat je nodig hebt voor allerhande zaken waaronder het uitspreken van spreuken. Ieder uur krijg je Mana, naargelang het level van jouw Cirkel. Wanneer je begint met spelen of na iedere Transformatie dien je de Magische Cirkel (opnieuw) te bouwen op een bouwplaats naast jouw veld.

Magische Cirkel upgraden
Iedere keer dat de Cirkel een level stijgt, produceer je meer Mana per uur.
Het maximale level dat de Magische Cirkel kan bereiken voor de Transformatie is 50; spelers die zijn getransformeerd kunnen de Cirkel upgraden naar level 55.

Extra Mana
Sommige Laboratoriumobjecten zorgen er voor dat jouw Cirkel meer Mana produceert. Eigenaars van een Goud-account krijgen ook extra Mana en spelers die getransformeerd zijn krijgen 5% extra Mana per uur.

________________________
Laatste revisie: 18 mei 2013


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee