Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Welke Premium Functies zijn beschikbaar?

Welke Premium Functies zijn beschikbaar?
Je kan de Premium Functies vinden wanneer je op het roze ‘+’ teken in de rechter bovenhoek klikt. Premium Functies kunnen geactiveerd worden voor een periode van één week.

De volgende Premium functies zijn beschikbaar:

PLUS Account:
Het PLUS Account verlaagt het percentage aan belasting met 50% wat je betaald bij de markt en het verhoogt je loon met 25% wanneer je werkt voor als Dorpsassistent. Ook krijg je een extra Plantenfee en tevens kan je twee gebouwen tegelijkertijd upgraden.

Club Account:
Een Club Account geeft een productie bonus van 20% aan de Magische Cirkel zijn Mana productie en 15% meer kans op een dubbele oogst wanneer je planten gaat oogsten. Daarnaast speel je de Wolkbreuk (PLUS) Spreuk vrij.

Premium Questie:
Premium Questies hebben meerdere opdrachten waaruit je kan kiezen om ze te vervullen. Naast Goud, heb je ook de kans om speciale zaden te ontvangen als beloning.

Vergroot veld:
Je kan het roze deel van je veld vrij spelen wanneer je gebruik maakt van deze Premium Functie, daaronder liggen velden die je eerst moet leegruimen voor je ze kan gebruiken. Eenmaal leeg geruimde velden blijven ook leeg, ook al is deze functie afgelopen. Is deze functie afgelopen? De planten onder het roze deel blijven groeien, maar je kan ze niet oogsten.

Beginners pakket:
Het Beginners pakket heeft een aantal beginners planten, Goud, een Tuinobject, wat Mana en twee Plantenfeeën die twee dagen op je veld blijven, en een extra Premium Questie voor één dag.


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee