Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Rad van Fortuin

het Rad van Fortuin is toegankelijk voor alle tovenaars. Hier kan je allerhande zaken winnen, waaronder Robijnen en exclusieve objecten.Draaien
Iedere dag mag je één keer gratis aan het Rad van Fortuin draaien; wil je vaker dan vraagt de Hoge Raad der Magiërs hier een bijdrage in de vorm van Robijnen voor.
Let op: in sommige gevallen zul je planten winnen. Draag er zorg voor dat jouw Pakhuis genoeg ruimte heeft, anders gaat jouw aanwinst verloren.
Om aan het Rad van Fortuin te draaien druk je op de "Draai" knop (1), waarop het Rad begint te draaien en tot stilstand komt (2). Rechts zul je zien wat je gewonnen hebt (3).

Artikelen die je kunt winnen
Plant met ogen: Zaden voor Premiumplanten.
Druppel Mana: 150 Mana.
Plantenfee: Je ontvangt een extra Plantenfee voor een bepaalde tijd.
Goudstukken: 1.000 Goudstukken.
Zandloper: HIer ontvang je de weekprijs. Deze veranderd elke week. Aan de linkerkant kan je zien wat de weekprijs is voor die week. Als je de week prijs hebt gekregen dan is de volgende prijs die ernaast staat voor jou.
Ketel: Een exclusief Laboratoriumobject.
Heg: Een exclusief tuinobject.
Drakenvoer: Wat voer voor jouw Draak. Wanneer de Draak het maximale level al heeft bereikt, zul jij geen voer meer ontvangen.
Robijn: Twee Robijnen
Premiumquestie: Een contract met de Premiumquestie voor 24 uren.
Goud Account teken: Een Goud-account voor 24 uren.
Drakeneil: Drakenmorfologie Hiermee kan je draak omtoveren naar een ander geslacht of een kikker of een elegante draak. Deze kan je terug vinden in je toolbox.
N.B.: Als de Premiumquestie, het Goud-account al actief zijn op het moment dat je de prijs wint, wordt de duur automatisch verlengd met 24 uren.

________________________
Laatste revisie: 19 mei 2013


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee