Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Waarom opent het betalingsscherm niet?

Als het betalingsscherm niet opent, dan wordt deze waarschijnlijk onderdrukt door je Pup-Up blokker. Als je deze uitzet, dan zal het betalingsscherm openen zoals normaal.

Je kan je Pop-Up blokker deactiveren op de volgende manier:

Firefox:
Klik op "Extra’s" in je menubalk, vervolgens kies je instellingen en er zal een menu openen met die instellingen. Hier kan je de optie vinden om de Pop-Up blokker uit te zetten.Safari:
Klik op het tandwiel aan de rechterkant en klik vervolgens op “Blokkeer Pup-Up schermen” in het scherm dat zich opent.Internet Explorer:
Houd je muis cursor over de optie “Pop-Up blokker” onder het menu Extra’s, en selecteer dan “Pop-Up blokker uitzetten".Chrome:
Klik op de moersleutel in de rechterbovenhoek en kies dan Opties. In het scherm dat zich vervolgens opent klik je op het tabje Geavanceerde Opties. Hier vindt je de instellingen voor de Pop-Up blokker terug in de lijst rechts.Opera:

Klik op Menu, dan Instellingen en vervolgens nogmaals Instellingen. Een nieuw scherm zal zich openen, kies voor het tabje Algemeen, bij het kopje Pup-Ups kies je voor “Open alle Pop-Ups” en klik op OK.


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee