Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Wie is de Dorpsoudste?

Wie is de Dorpsoudste?
De Dorpsoudste is altijd de speler die als eerst van zijn/haar dorp de tutorial voltooid. Als meerdere spelers dit tegelijkertijd behalen, wordt diegene die het langst in het dorp woont de Dorpsoudste.

Wat gebeurt er als de Dorpsoudste weg gaat?
Wanneer de Dorpsoudste er voor kiest het dorp te verlaten, kan hij/zij iemand anders aanwijzen als Dorpsoudste. Indien de Dorpsoudste het dorp verlaat zonder een nieuwe Dorpsoudste aan te wijzen of verdwijnt als gevolg van lange inactiviteit, zal de persoon die daarna als eerste de tutorial voltooide, na een paar uur automatisch Dorpsoudste worden. Het is niet mogelijk om de Dorpsoudste van zijn taken te "ontslaan".

Wat kan een Dorpsoudste doen?
De Dorpsoudste kan niet alleen de naam van het dorp veranderen, 1, maar kan daarnaast ook instellen welk level nieuwe dorpsbewoners minimaal moeten hebben, 2. Een Dorpsoudste kan deze taken over overdragen aan een ander. Er zijn al wat updates gepland voor de toekomst, waarbij ook nieuwe taken toegevoegd worden voor de Dorpsoudste.
Om de hiervoor genoemde opties als Dorpsoudste te benaderen, klik onderin de menubalk op het ‘Profiel’ menu.


Dorfverwaltung

Klik op 'Dorpsbeheer' om deze opties te zien.

Dorfverwaltung Detail

Uit het dorp zetten
De Dorpsoudste heeft ook de mogelijkheid om een speler uit het dorp te zetten door zijn/haar naam te selecteren en de optie 'Verwijder uit het dorp' aan te klikken, 3. De Dorpsoudste kan er voor kiezen een bericht met uitleg achter te laten voor de speler die uit het dorp gezet is.


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee