Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Vrijgevig Cadeau

Om de spreuk ‘Vrijgevig cadeau’ te kunnen gebruiken nadat je deze geleerd hebt op de Toveracademie, moet je eerst een cadeau kopen. Je kunt deze vinden in het Heksenwinkeltje in de categorie tuinobjecten.

Vervolgens moet je iemand zoeken aan wie je het cadeau wilt geven. Als je iemand gevonden hebt, kun je de spreuk selecteren in je spreukenboek en vervolgens het personage (spel-karakter) aanklikken van de speler die je een cadeau wilt geven. Je kan ook de woning van de speler aanklikken om zo deze spreuk uit te spreken.Nadat je dit gedaan hebt, zal de Vrijgevig cadeauinventaris openen, 1. Hier kun je het gewenste cadeau aanklikken, welke er voor zal zorgen dat de knop ‘Geef’ actief wordt, 3. Als je op deze knop druk, wordt het cadeau verzonden naar de geselecteerde speler, mits je de vereiste Mana, Goud en eventueel Robijnen hebt, 2.
Er zal een klein cadeautje boven je eigen avatar verschijnen en de speler die je cadeau ontvangt, zal hier een bericht over ontvangen.Het cadeau verandert pas in een tuinobject nadat het weg gegeven is en kan alleen gebruikt worden door de speler die deze ontvangt. Je kunt de spreuk ook over jezelf uitspreken.

Deze spreuk kan je vinden onder de spreukengroep vrijgevig cadeau in je magische toolbox onderin je balk.


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee