Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Vriendenlijst

De vriendenlijst is een handig overzicht van die spelers met wie jij veel contact hebt. De Vriendenlijst kun je vinden in het Administratie menu.

Vrienden uitnodigen
Om vrienden uit te nodigen, klik je op de naam van de speler in de chat of op zijn personage; daarop opent zich een menu. Klik dan op de "Nodig uit" knop. Een andere optie is de "Toevoegen" knop in de Vriendenlijst. De speler krijgt nu een mailtje met een vriendschapsverzoek; wanneer hij deze accepteert wordt hij toegevoegd aan de Vriendenlijst.

Vriendenlijst
Op de vriendenlijst kun je een aantal gegevens inzien, zoals het aantal vrienden dat je hebt, de naam van de spelers, hun level en het dorp waar ze wonen (1). Een groen bolletje voor de naam betekent dat de speler online is (2). Je kunt hier ook vrienden uitnodigen (3).
Wanneer je klikt op een speler opent zich een klein menu met de volgende mogelijkheden:
(4) Bekijk het profiel van de speler.
(5) Stuur de speler een mailtje.
(6) Bezoek het dorp van de speler.
(7) Verwijder de speler uit de Vriendenlijst.
(8) Sluit dit menu.

________________________
Laatste revisie: 22 mei 2013


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee