Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Mail

Mailen geeft jou de mogelijkheid om contact te onderhouden met spelers. Daarnaast ontvang je notificaties van het spel en word je van tijd tot tijd door het Miramagia team op de hoogte gebracht van een aanbieding of op handen zijnde update. Je kunt jouw Postbus vinden in het Administratie menu.

Postbus
Je begint standaard in het postvak in, om dit te wijzigen klik je op de "Postvak uit" knop (1). Een filter is aanwezig zodat je gemakkelijker een specifiek bericht op kunt zoeken (2). Om een bericht te lezen klik je simpelweg op het maitje (3); welke aan de rechterzijde wordt weergegegeven (4). In sommige gevallen heb je de mogelijkheid om te reageren (5). Om individuele berichten te verwijderen klik je op het kruisje (6). Wil je echter alle berichten verwijderen, dan klik je op de "Verwijder berichten" knop (7). Om een nieuw bericht te schrijven klik je op de "Nieuw bericht" knop (8).

Nieuw bericht
Ontvangers kan je selecteren door te zoeken tussen verschillende lijsten (1) of je kunt een (gedeelte van een) naam intikken (2). Wil je meerdere ontvangers van hetzelfde mailtje? Vink dan de massamail aan (3). Noteer een onderwerp (4), schrijf de mail (5) en klik op "Verstuur" (6).

________________________
Laatste revisie: 22 mei 2013


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee