Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Zaaien

Je kunt de Zaaispreuk vinden in de spreukengroep Landwerk.

Klik op de grote zak gevuld met zaad om je zaad inventaris te openen,1.
Nu kun je de plant die je wilt zaaien selecteren, klik hierna op een onbeplant en ontruimd stukje in je veld om het zaadje te zaaien. Wil je meerdere zaden tegelijk zaaien kies dan voor, 2 (Handige Bijdehandjes).  Nu nog wachten tot het volgroeid is.

Groeibonus

Bij het tevoorschijn komen van je planten menu zie je daarachter een blauwe pijl staan. Door op deze pijl te klikken kun je een video afspelen waardoor de groeitijd van je planten met 10% verkort wordt.Op dit moment is deze gratis video elke 2 uur beschikbaar. Je kunt de groeitijd van dezelfde plant ook meerdere keren verkorten (met een beperkt effect van 2.2%).


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee