Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Engeltje onschuld

Je kunt de spreuk ‘Engeltje onschuld’ vinden in de Spreukgroep Grapjes. Het zorgt ervoor dat er een grapje uitgehaald wordt met een medespeler.

Klik op het symbool met de engelvleugels en vervolgens op een andere speler die rondloopt. De speler die je aanklikt zal veranderen in een engel voor de duur van 24 uur. De speler die veranderd is, zal niet zien wie de spreuk uitgesproken heeft. De enige manier om hier achter te komen is wanneer de speler jou toevallig de spreuk uit heeft zien spreken of de speler kan de Spion gebruiken om uit te vinden wie de spreuk uitgesproken heeft.De spreuk heeft een niveau van level 7 en kan gecombineerd worden met de spreuk ‘Spring Nijntje Spring’.
De spreuk kan alleen gebruikt worden als het slachtoffer nog niet geraakt is door een spreuk van een hoger level. Het is nu ook mogelijk om spreuken te kopen en ze op te slaan. Je vind deze mogelijkheid in je spreukenmenu onder tabblad verwerk.

Deze spreuk is te vinden onder der Spreukengroep Grapjes in de Spreukengroep magische toolbox onderin je balk.


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee