Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Baljuw

De Baljuw wacht op je op de weg naar het Rad van Fortuin en hij kan je van werk voorzien als je even geen tijd hebt om op je veld te letten.

Baljuw

Afhankelijk van hoe lang je je personage voor hem laat werken, ontvang je een bepaald bedrag aan loon in Goud. Het loon wordt berekend op het huidige level van je karakter. Je hoeft hem alleen maar even aan te klikken voordat je uitlogt.

Wanneer je op de Baljuw klikt, wordt er een venster geopend. In dit venster kun je aangeven hoe lang je afwezig bent en hoe lang je je personage wilt laten werken. Je kunt het aantal uren intypen of je kunt op het pijltje klikken. Je moet het werk van je personage niet onderbreken, want als je dit doet zul je geen loon ontvangen van de Baljuw.

Baljuw

Als je het spel af wilt sluiten, kun je het beste eerst even bij de Baljuw in je dorp langsgaan en je personage in laten huren als Dorpsassistent. Dit geeft je het voordeel dat je Goud kan verdienen terwijl je offline bent. Je kan maximaal 10 uur werken. De hoeveelheid Goud die je ontvangt voor je werk hangt af van het level van je personage op het moment dat je de werkzaamheden start. Ook is je karakterlevel van invloed op het moment dat je je loon ophaalt.

Baljuw

Klik op de Baljuw om bovenstaand menu te zien. Je kan het aantal uren dat je wilt werken als Dorpsassistent verhogen door op het pijltje te klikken, of je kunt gewoon het juiste aantal uren intypen. Het loon dat je zult ontvangen voor het door jou aangegeven aantal uur, zal onderaan berekend worden. Als je een geschikt aantal uren gekozen hebt, klik je op de knop “Accepteer werk” en je zal beginnen met werken.

Het werk afbreken
Je kunt het werk op elk gewenst moment afbreken, maar je zult geen loon ontvangen voor de tijd die je dan al gewerkt hebt. Om het werk af te breken, druk je eenvoudig nogmaals op de Baljuw en vervolgens klik je op “Stop werk”.

Het werk onmiddellijk voltooien
Middels het gebruik van Robijnen, heb je de mogelijkheid om het werk onmiddellijk te voltooien en toch het loon te ontvangen voor de door jou gekozen tijd.

Belangrijk: De Baljuw zal alleen de uren betalen die je op dat moment daadwerkelijk gewerkt hebt. Als je ervoor gekozen hebt om 10 uur te werken en je hebt maar 4 uur voltooid, zal er maar 4 uur uitbetaald worden.

Loon

Wanneer je werktijd voor de Baljuw verstreken is, zul je zelf bij de Baljuw langs moeten gaan om je loon op te halen.


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee