Miramagia Answers

Laat ons beginnen met jouw vraag

Zoek door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna een sub categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het gedefinieerde antwoord niet vind, krijg je aan het einde de kans om contact op te nemen met ons.

Ik heb een vraag over...

Even wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van een Wiki pagina of een FAQ? Geen probleem, je kunt gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om het antwoord te vinden.

Mededelingenbord

Het Mededelingenbord staat in het midden van jouw dorp en geeft dorpsbewoners een kans om voor elkaar berichtjes achter te laten. Het kristal zal iedere keer oplichten wanneer er een nieuw bericht is geschreven. Je kunt ook zien of de Dorpsboom verzorgd moet worden (waterdruppel met uitroepteken) en of de spreuk Verzorging Dorpsboom actief is (gieter en x3-teken).

Mededelingenbord
Klik op jouw veld (1) en schrijf het bericht dat je wilt plaatsen. Als je (2) aanvinkt, kunnen naast jouw medebewoners alle spelers in de spelwereld jouw bericht lezen. Druk daarna op de "Aanpassingen opslaan" knop (3) om het bericht op te slaan. Bij (4) zie je wanneer het bericht geplaatst is.
De Dorpsoudste is te herkennen aan de vlag (5). Hij heeft de mogelijkheid om berichten van medebewoners te wissen (6).
Verder kan iedere speler in de spelwereld op het Mededelingenbord zien hoeveel competities het dorp heeft gewonnen, wat het minimumlevel is om toe te treden tot het dorp en of het dorp actief op zoek is naar nieuwe bewoners (7). De Dorpsoudste stelt deze laatste twee gegevens in.

________________________
Laatste revisie: 21 mei 2013


Was de vertaling goed en begrijpbaar?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee